Кролик, тушкований у сметані з чорносливом
- Кролик 700 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Чорнослив 70 г
- Сметана 1.5 скл.
- Розмарин (сушений) 1 ч.л.
- Спеції (для дичини)
- Олія оливкова 2 ст.л.
Змішати олію, розмарин, спеції і подрібнений часник.
М'ясо кролика обмити і нарізати великими шматочками. Залити маринадом, добре перемішати і залишити на 2-3 години. Кілька разів перемішати за цей час.
Чорнослив розрізати на 4 частини і залити гарячою водою.
М'ясо обсмажити до легкої рум'яності у глибокому сотейнику, влити води, щоб вона ледь покрила м'ясо, і поставити тушкуватися десь на півгодини.
Моркву і цибулю нарізати соломкою. Обсмажити моркву з цибулею, зняти з вогню.
Додати розпарений чорнослив і добре перемішати.
Додати овочі до м'яса, перемішати.
Змішати сметану із молоком (це робиться для того, щоб сметана не згорнулася) і залити м'ясо. Якщо потрібно, досолити і доперчити. Тушкувати під кришкою на маленькому вогні ще 30 хвилин.
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты греческой кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинария пирог с капустой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter