Кролик по-середземноморському

ДРУГІ СТРАВИ
626 Кролик по-середземноморському
Фото - Кролик по-середземноморському
інгредієнти:
  • Кролик 2.5 кг
  • Бекон (грудка) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вино червоне сухе 200 мл
  • Коньяк 50 г
  • Горіхи грецькі 100 г
  • Бульйон (м´ясний, кубик) 400 мл
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Петрушка 1 пуч.
  • Перець

Кролик по-середземноморському інгредієнти Кролика порубати на шматки, натерти сіллю і перцем. Шматки обсмажити з усіх боків на олії.

Кролик по-середземноморському Бекон і очищену ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити. Шматки кролика знову покласти у сковороду, полити коньяком і підпалити. Обпечене полум'ям м'ясо покласти у гусятницю або форму, у якій тушкувати.

фото Кролик по-середземноморському Волоські горіхи подрібнити.

Кролик по-середземноморському Кролик У сковороду, в якій залишилися бекон і цибуля, влити вино і бульйон, довести до кипіння. Петрушку вимити, дрібно нарізати і покласти із лавровим листом і подрібненими волоськими горіхами у бульйон. Додати очищений дрібно нарізаний часник.

Кролик по-середземноморському Бекон Цим соусом залити м'ясо. Гусятницю закрити кришкою і поставити у холодну духовку. Тушкувати при температурі 200 градусів 90 хвилин.

 

Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Пост рецепты постных блюд. Рецепты православного поста.

Консервация грибов рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Продукты для ЗОЖ по низким ценам: пирог из тыквы.

рецепты из редьки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter