Кролик по-середземноморському
- Кролик 2.5 кг
- Бекон (грудка) 100 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вино червоне сухе 200 мл
- Коньяк 50 г
- Горіхи грецькі 100 г
- Бульйон (м´ясний, кубик) 400 мл
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Петрушка 1 пуч.
- Перець
Кролика порубати на шматки, натерти сіллю і перцем. Шматки обсмажити з усіх боків на олії.
Бекон і очищену ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити. Шматки кролика знову покласти у сковороду, полити коньяком і підпалити. Обпечене полум'ям м'ясо покласти у гусятницю або форму, у якій тушкувати.
Волоські горіхи подрібнити.
У сковороду, в якій залишилися бекон і цибуля, влити вино і бульйон, довести до кипіння. Петрушку вимити, дрібно нарізати і покласти із лавровим листом і подрібненими волоськими горіхами у бульйон. Додати очищений дрібно нарізаний часник.
Цим соусом залити м'ясо. Гусятницю закрити кришкою і поставити у холодну духовку. Тушкувати при температурі 200 градусів 90 хвилин.
Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Пост рецепты постных блюд. Рецепты православного поста.
Консервация грибов рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Продукты для ЗОЖ по низким ценам: пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter