Кролик по-мальтійськи
- Кролик 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Помідор 3 шт.
- Паста томатна 2 ст.л.
- Картопля 3 шт.
- Морква 6 шт.
- Горох 1 скл.
- Лист лавровий 2 шт.
- Олія 1 ст.л.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Вино червоне 1.25 скл.
- Борошно
- Сіль, перець
Помідори очистити від шкіри і дрібно порізати, картоплю і моркву почистити і порізати на чотири частини. У борошно додати сіль і перець, потім все перемішати. Порізати кролика на порційні шматки. Відкласти у сторону печінку і нирки. Решту обваляти у борошні.
Покласти кролика у каструлю і готувати в оливковій олії до золотистої скоринки. До кролика додати цибулю, часник, помідори і картоплю. Залити червоним вином. Додати томатну пасту, лаврове листя і бульйонний кубик. Додати нирки, печінку і горох. Довести до кипіння і варити на повільному вогні півтори години.
Якщо соус почне випаровуватися - додати щe вина.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Очень вкусные рецепты борща - рецепт борща украинского.
Очень вкусные закуски: рецепти холодних закусок з фото. Рецепты с малиной.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты тортов без выпечки. Торт Наполеон классический.
recepti.biz.ua скачать картинки фк Спартака
www.recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter