Кролик під соусом "гламур"
- Кролик (стегно) 1.5 кг
- Сметана (нежирна) 750 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино біле напівсолодке 1 скл.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
- Олія рослинна
Кролика маринувати 3 дні. Перші два дні в олії, спеціях і цибулі.
Потім у соєвому соусі.
Замаринованого кролика швидко обсмажити до золотавої скоринки з усіх сторін.
Перекласти м'ясо у посудину, в якій запікати.
Приготувати до прозорості цибулю у сковороді, у якій смажився кролик.
Додати сметану, томатну пасту, спеції, влити вино.
Протушкувати пару хвилин. Вичавити часник в отриману підливу.
Перелити соус у посудину із кроликом.
Закрити посудину фольгою, зробивши кілька отворів, щоб виходила пара.
Поставити тушкуватися у дуже гарячу духовку, але зменшити температуру до 150°С, не більше. Залишити на 1-1,5 години.
Рецепты на праздничный стол - рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.
Настоящий суп харчо с фото: плов рецепт приготовления. Рецепт имбирного напитка.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв.
Готовим дома. Рецепты с фото - рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.
www.recepti.biz.ua рецепты салата из морепродуктов
recepti.biz Изготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter