Кролик під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
649 Кролик під соусом
Фото - Кролик під соусом
інгредієнти:
  • Кролик
  • Морква
  • Цибуля порей
  • Вино біле сухе 250 мл
  • Вершки 200 мл
  • Імбир
  • Мед 4 ст.л.
  • Сік лайма 1 шт.
  • Насіння соняшникове

Кролика замочити у воді із додаванням оцту на годину.

Потім натерти сіллю і чорним меленим перцем, залишити на годину.

Тушку порубати на шматки і обсмажити на соняшниковій олії.

На великій тертці натерти 2 великі моркви, нарізати кільцями цибулю порей і теж обсмажити на соняшниковій олії.

У жаростійку посудину, змащену вершковим маслом, укласти шарами: кролик - моркву з пореєм, додати ще кілька шматочків вершкового масла.

Посудину накрити фольгою і в духовку, розігріту до 200 градусів. Потім, після години, зменшити температуру до 180 градусів і ще 45 хвилин.

Соус.

Вино довести до кипіння, додати імбир, варити хвилин 10, додати вершки, квітковий мед і сік одного лайма. Варити хвилин 15. За цей час на сухій сковороді підсмажити насіння соняшника. Щоб додати до вже готового соусу.

Соус процідити.

Викласти шматочок на тарілку, гарнір і полити соусом.

Рецепт сырного печенья от Valio - рецепт пончиков творожных. Рецепты для аэрогриля, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему.

Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

www.recepti.biz.uaРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты с пошаговыми фото. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.

Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter