Кролик під шубою із овочів із горіхово-грибним соусом
- Кролик
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Зелень (кріп і петрушка)
- Горіхи волоські (мелені) 2 ст.л.
- Гриби (білі) 300 г
- Сметана 4 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Сіль
М'ясо кролика нарізати на порції, посолити і замаринувати у каші із цибулі.
Баклажан нарізати часточками, посолити і обсмажити на олії.
Соус. Гриби відварити у підсоленій воді, подрібнити на м'ясорубці або блендером. Підсмажити на олії, додати горіхи і сметану, поперчити, можна ще досолити, тушкувати ще хвилин 5-6.
Промариноване м'ясо обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Із помідорів зняти шкірку, нарізати часточками; болгарський перець нарізати тонким пір'ям; дрібно нарізати зелень; часник вичавити.
У широку посудину викласти шматочки м'яса, а між ними помідори і баклажани; полити соусом; посипати болгарським перцем, зеленню і часником.
Поставити у духовку при температурі 160-180°С на 8-10 хв (перець і помідори повинні стати м'якими).
Подавати із молодою картоплею.
Самый простой рецепт приготовления плова http://recepti.biz.ua
Кокосовые кексы рецептУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепт крем заварной для тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Лучшие кулинарные сайты. Кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter