Кролик під маринадом
- Кролик 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Винo біле сухе 0.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Бульйон (яловичий)
- Олія 70 г
- Сіль
- Приправа
- Перець чорний (мелений)
Підготовленого кролика порізати на невеликі шматочки. Посолити, поперчити.
Для маринаду: перекрутити через м'ясорубку очищений болгарський перець і цибулю, додати олію, біле вино, гострі приправи.
Залити кролика маринадом на 2 години, а краще на ніч.
Дістати з маринаду. Злегка обсмажити кролика в олії.
Скласти у каструлю. Додати маринад, бульйон (або воду і бульйонний кубик), моркву і часник, порізані кружечками. Варити 1 годину під кришкою до м'якості кролика. Можна додати спеції.
На гарнір відварити картоплю, прикрасити зеленню.
Салат сонечко рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт.
Мебельный интернет магазин - страви для святкового столу.
Рецепты даши малаховойРецепты и советы
Рецепты Приготовления - рецепты салат с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter