Кролик під маринадом

ДРУГІ СТРАВИ
569 Кролик під маринадом
Фото - Кролик під маринадом
інгредієнти:
  • Кролик 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перeць болгарський 1 шт.
  • Винo біле сухе 0.5 скл.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Бульйон (яловичий)
  • Олія 70 г
  • Сіль
  • Приправа
  • Перець чорний (мелений)

Підготовленого кролика порізати на невеликі шматочки. Посолити, поперчити.

Для маринаду: перекрутити через м'ясорубку очищений болгарський перець і цибулю, додати олію, біле вино, гострі приправи.

Залити кролика маринадом на 2 години, а краще на ніч.

Дістати з маринаду. Злегка обсмажити кролика в олії.

Скласти у каструлю. Додати маринад, бульйон (або воду і бульйонний кубик), моркву і часник, порізані кружечками. Варити 1 годину під кришкою до м'якості кролика. Можна додати спеції.

На гарнір відварити картоплю, прикрасити зеленню.

 

Салат сонечко рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт.

Мебельный интернет магазин - страви для святкового столу.

Рецепты даши малаховойРецепты и советы

Рецепты Приготовления - рецепты салат с морепродуктами.

рецепт салата мимоза классический

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter