Кролик із соусом "Лечо"
- Кролик 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Вода 1.5 скл.
- Спеції
Тушку кролика замочити в холодній воді на кілька годин, періодично змінюючи воду. Тушку обсушити паперовим рушником, нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити і обсмажити в рослинній олії з цибулею на інтенсивному вогні до рум'янцю. Перець і помідори нарізати великими шматками, залити кролика розведеною у воді томатною пастою, додати овочі і тушкувати до готовності. При подачі на стіл можна посипати рубаною зеленню.
Рождественские рецепты выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Новогодние рецепты блюда салаты здесь
www.recepti.biz.uaначинки на пиццу
Салат французский рецепт с фото со свеклой иИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты соусов на каждый день - как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Психолог лариса ренарТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе. Информация о психологе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter