Кролик із сочевицею в гранатово-коньячному соусі
- Нога кролика 5 шт.
- Сочевиця 1 скл.
- Гранат 1 шт.
- Коньяк 100 мл
- Розмарин 2 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Цукор 1 ч.л.
- Оцет (яблучний) 0.5 скл.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Ніжки кролика промити під проточною водою. Потім залити водою, змішаною з яблучним оцтом, і дати вилежатися мінімум 2 години.
Потім видалити зайві жилки, після вимочування вони видаляються легко.
Гранат придавити пальцями, не очищаючи. Усередині утворюється багато соку.
Потім проробити дірочку і видавити весь сік з граната.
На сковороді розігріти оливкову олію.
Викласти туди ніжки і обсмажити з кожної сторони по 2-3 хвилини.
Додати половину коньяку і запалити.
Коли коньяк догорить, вийняти ніжки і перекласти їх у лоток для випікання. На сковороду, в олію, що залишилася, додати гранатовий сік і половину коньяку.
Додати розмарин, сіль, цукор, перець і дати закипіти. Потім додати 1/2 склянки окропу і полити соусом ніжки.
Обернути лоток фольгою. Відправити в духовку (200 градусів) на 45 хвилин.
Вийняти лоток, зняти фольгу. Кілька разів полити соусом ніжки. Відкласти частину соусу для сервірування, 1/2 склянки, решту залишити в лотку.
Промити сочевицю і викласти її в лоток під ніжки.
Додати окропу з розрахунку: 1 частина сочевиці - 2 частини води. Запікати в духовці при 200 градусах ще 30-35 хвилин. Фольгою не закривати.
Перед подачею полити відставленим соусом.
Сервірувати краще зі свіжими овочами та зеленню.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua Рецепты корейские салаты
Мультиварка Philips: рецепт бисквитного рулета с кремом. Поможем выйти замуж в Германию.
Очень вкусные оладьи - оладьи тыквенные. Купить тыкву.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter