Кролик із сочевицею в гранатово-коньячному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
838 Кролик із сочевицею в гранатово-коньячному соусі
Фото - Кролик із сочевицею в гранатово-коньячному соусі
інгредієнти:
  • Нога кролика 5 шт.
  • Сочевиця 1 скл.
  • Гранат 1 шт.
  • Коньяк 100 мл
  • Розмарин 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор 1 ч.л.
  • Оцет (яблучний) 0.5 скл.
  • Олія оливкова 2 ст.л.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі інгредієнти Ніжки кролика промити під проточною водою. Потім залити водою, змішаною з яблучним оцтом, і дати вилежатися мінімум 2 години.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Потім видалити зайві жилки, після вимочування вони видаляються легко.

фото Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Гранат придавити пальцями, не очищаючи. Усередині утворюється багато соку.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Нога кролика Потім проробити дірочку і видавити весь сік з граната.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Сочевиця На сковороді розігріти оливкову олію.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Гранат Викласти туди ніжки і обсмажити з кожної сторони по 2-3 хвилини.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Коньяк Додати половину коньяку і запалити.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Розмарин

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Сіль Коли коньяк догорить, вийняти ніжки і перекласти їх у лоток для випікання. На сковороду, в олію, що залишилася, додати гранатовий сік і половину коньяку.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Перець Додати розмарин, сіль, цукор, перець і дати закипіти. Потім додати 1/2 склянки окропу і полити соусом ніжки.

 

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Цукор Обернути лоток фольгою. Відправити в духовку (200 градусів) на 45 хвилин.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Оцет Вийняти лоток, зняти фольгу. Кілька разів полити соусом ніжки. Відкласти частину соусу для сервірування, 1/2 склянки, решту залишити в лотку.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Олія оливкова Промити сочевицю і викласти її в лоток під ніжки.

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Додати окропу з розрахунку: 1 частина сочевиці - 2 частини води. Запікати в духовці при 200 градусах ще 30-35 хвилин. Фольгою не закривати.

 

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Перед подачею полити відставленим соусом. 

 

Кролик з сочевицею в гранатово-коньячному соусі Сервірувати краще зі свіжими овочами та зеленню. 

ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.ua Рецепты корейские салаты

Мультиварка Philips: рецепт бисквитного рулета с кремом. Поможем выйти замуж в Германию.

Очень вкусные оладьи - оладьи тыквенные. Купить тыкву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter