Кролик із розмарином
- Кролик 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Бульйон (курячий) 200 мл
- Розмарин 4 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Нарізаного порційними шматками кролика викласти на розігріту і змащену олією сковороду.
Обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Викласти у сотейник.
Прокип'ятити курячий бульйон.
Очистити часник, розчавити зубчик площиною ножа і викласти на гарячу сковороду.
Як тільки часник почне підсмажуватися, залити киплячим бульйоном і дати прокипіти хвилину-другу.
Часниково-курячим бульйоном залити кролика. Закрити кришкою і готувати хвилин 20.
Відправити розмарин до кролика, і тушкувати ще хвилин 10-15.
Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Салаты рецепты.
Салаты рецепты - мясные салаты с ананасом.
Холодные закуски из лаваша в виде рулетахолодные закуски из лаваша
Канапе здесь! Канапе к столу: праздничные закуски на новый год. Праздничные закуски.
Рецепты с печенью фото. Рецепты из печени говяжьей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter