Кролик із пастою
- Кролик 0.5 шт.
- Макаронні вироби 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець червоний пекучий 0.5 шт.
- Спаржа 6 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор 1 ч.л.
- Петрушка
- Олія оливкова
Кролика порубати на маленькі шматочки.
Із голови зварити і процідити бульйон (1 літр).
У широкій глиняній каструлі (можна казані) на оливковій олії обсмажити дрібно нарізані цибулю і перець (5-6 хвилин).
Спаржу дрібно нарізати, залишивши окремо верхівки, додати до засмажки.
У каструлю додати часник, шматочки кролика і обсмажити до рум'яної скоринки. Тушкувати годину на дуже повільному вогні.
Окремо розвести томат з 1 склянкою бульйону, додати цукор.
Вилити в каструлю і, помішуючи, на маленькому вогні тушкувати до готовності. Додати пасту, бульйон, так, щоб наполовину покривало.
На середньому вогні, не помішуючи і не накриваючи, варити до напівготовності пасти. Вимкнути вогонь, посипати дрібно нарізаною зеленню, накрити і дати дійти пасті до повної готовності.
Окремо на оливковій олії обсмажити верхівки спаржі, трохи посолити.
При подачі спаржа кладeтся в тарілку кожному окремо.
Також можна подати майонез із часником.
Рецепт фасолевого торта фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салаты с буряком фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык - салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Натуральный рецепт от насморка: рецепт бисквитного рулета с кремом.
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter