Кролик із овочами по-мальтійськи

ДРУГІ СТРАВИ
686 Кролик із овочами по-мальтійськи
Фото - Кролик із овочами по-мальтійськи
інгредієнти:
  • Кролик
  • Борошно пшеничне 5 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Вино біле сухе 1.5 скл.
  • Вершки 10 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний (горошком) 8 шт.
  • Перець духмяний (горошком) 4 шт.
  • Гвоздика
  • Розмарин (сушений)
  • Кмин
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль

Кролика промити, обсушити і порізати на шматки. Кожен шматок обваляти у борошні, змішаному із 1 ч. л. солі.

У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинної олії і обсмажити шматки кролика із кожного боку по 4 хвилини.

Кролика перекласти у каструлю із товстим дном. Влити вино, додати чорний і запашний перець, гвоздику, розмарин, кмин. Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні півтори години. Шматки потрібно періодично перевертати, щоб не підгоріли.

Влити у каструлю вершки, додати лавровий лист, знову накрити кришкою і готувати щe 10 хв.

Картоплю, моркву, цибулю, перець крупно порізати. Розігріти у сковороді олію, обсмажити картоплю 4 хвилини. Додати цибулю, моркву, перець, часник. Готувати щe 3 хвилини.

Кролика вийняти із каструлі і зберігати у теплі (можна викласти м'ясо на тарілку і накрити фольгою).

У залишений у каструлі соус покласти овочі, додати порізану петрушку, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою 25 хвилин, акуратно помішуючи. Шматки кролика повернути у каструлю, перемішати, нагріти до потрібної температури.

Лазанья со шпинатом и сыром диетическийлазанья со шпинатом

Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото.

Салат-коктейль из Курицы. Овощной салат с Курицей и домашним сыром.

Коронный рецепт блинов от Юлии ВысоцкойКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Американская и канадская кухня. Ресторан американская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter