Кролик із овочами по-мальтійськи
- Кролик
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
- Олія рослинна
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Вино біле сухе 1.5 скл.
- Вершки 10 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний (горошком) 8 шт.
- Перець духмяний (горошком) 4 шт.
- Гвоздика
- Розмарин (сушений)
- Кмин
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
Кролика промити, обсушити і порізати на шматки. Кожен шматок обваляти у борошні, змішаному із 1 ч. л. солі.
У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинної олії і обсмажити шматки кролика із кожного боку по 4 хвилини.
Кролика перекласти у каструлю із товстим дном. Влити вино, додати чорний і запашний перець, гвоздику, розмарин, кмин. Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні півтори години. Шматки потрібно періодично перевертати, щоб не підгоріли.
Влити у каструлю вершки, додати лавровий лист, знову накрити кришкою і готувати щe 10 хв.
Картоплю, моркву, цибулю, перець крупно порізати. Розігріти у сковороді олію, обсмажити картоплю 4 хвилини. Додати цибулю, моркву, перець, часник. Готувати щe 3 хвилини.
Кролика вийняти із каструлі і зберігати у теплі (можна викласти м'ясо на тарілку і накрити фольгою).
У залишений у каструлі соус покласти овочі, додати порізану петрушку, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою 25 хвилин, акуратно помішуючи. Шматки кролика повернути у каструлю, перемішати, нагріти до потрібної температури.
Лазанья со шпинатом и сыром диетическийлазанья со шпинатом
Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото.
Салат-коктейль из Курицы. Овощной салат с Курицей и домашним сыром.
Коронный рецепт блинов от Юлии ВысоцкойКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Американская и канадская кухня. Ресторан американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter