Кролик із корінцями
- Кролик
- Ріпа 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Коріння (сушені петрушка, селера) 2 ст.л.
- Паприка (червона) 1 ст.л.
- Спеції
Кролика розділити на порційні шматки.
Ріпу, моркву і цибулю почистити.
Ріпу натерти і покласти тушкуватися у глибоку сковороду з олією. Через пару хвилин підлити води і приправити паприкою.
Моркву натерти і додати до ріпи.
Цибулю порізати дрібно і теж у сковороду. Додати сушені коріння і при необхідності ще додати води (або олії). Овочі і коріння тушкувати разом хвилин 5.
Додати кролятину і тушкувати під кришкою хвилин 25-30 на повільному вогні.
За 3-5 хв до закінчення покласти сметану, сіль та інші спеції.
Подавати із вареною картоплею або рисом.
Рецепти до Нового року 2013рецепти до нового року
recepti.biz.ua Выпечка, рецепты с фото
Салат австрийскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Мебельная фабрика Стильные Кухни: кухня с юлией высоцкой.
Томленые овощи по рецепту Юлии Высоцкой. Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой.
Как правильно готовить салат мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter