Кролик із картоплею
- Кролик 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Розмарин (кмин) 2 ч.л.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Картопля 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Жир
Порубати кролика на шматки, грудку на не дуже великі. Помити та покласти у каструлю (краще у казан). Обсмажити у невеликій кількості жиру.
Налити склянку вина, дати випаруватися.
Нарізати цибулю на четвертинки кілець.
Коли шматочки м'яса стануть білими, додати у казан цибулю, залити все водою (щоб вода покривала кролика).
Посолити, поперчити, накрити кришкою і поставити на середній вогонь на 50-60 хвилин.
Очистити картоплю, нарізати на четвертинки. Моркву нарізати копійками або ромашками.
Укинути у казан картоплю, моркву, мускатний горіх і розмарин. Якщо треба, додати ще води - щоб підливи було більше.
Тушкувати до повної готовності картоплі й відставити.
Подавати із підливою.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты гуляш суп recepti.biz.ua
Французская кухня рецептыУзнай объективные отзывы о Кухни Джулия Новарс и поделись своим мнением
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты пошаговые с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Индийская кухня рецепты. Рецепт индийской кухни.
Любишь сладости? Помни о фигуре - лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Шашлык из свинины в майонезе. Рыба с овощами, запеченная в майонезе.
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд вм 450Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter