Кролик із болгарським перцем та панчетою
697
інгредієнти:
- Кролик (ніжка) 250 г
- Панчета (бекон с/к) 40 г
- Перець болгарський 60 г
- Помідор черрі 30 г
- Вино біле 100 мл
- Оцет винний 10 мл
- Анчоуси в олії 10 г
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Базилік свіжий 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
На олії обсмажити нарізану панчету, викласти кролика і смажити з усіх сторін із розмарином. Додати біле вино і тушкувати до готовності. Окремо, на часниковій олії, обсмажити болгарський перець, нарізаний соломкою.
Додати оцет, анчоуси і черрі, випарити.
На кролика викласти перець і запікати у духовці 7-10 хвилин до готовності.
Викласти на тарілку, посипати обсмаженою панчетою, прикрасити базиліком.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Блюда новогоднего праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі