Кролик із болгарським перцем та панчетою

ДРУГІ СТРАВИ
697 Кролик із болгарським перцем та панчетою
Фото - Кролик із болгарським перцем та панчетою
інгредієнти:
  • Кролик (ніжка) 250 г
  • Панчета (бекон с/к) 40 г
  • Перець болгарський 60 г
  • Помідор черрі 30 г
  • Вино біле 100 мл
  • Оцет винний 10 мл
  • Анчоуси в олії 10 г
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Базилік свіжий 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

На олії обсмажити нарізану панчету, викласти кролика і смажити з усіх сторін із розмарином. Додати біле вино і тушкувати до готовності. Окремо, на часниковій олії, обсмажити болгарський перець, нарізаний соломкою.

Додати оцет, анчоуси і черрі, випарити.

На кролика викласти перець і запікати у духовці 7-10 хвилин до готовності.

Викласти на тарілку, посипати обсмаженою панчетою, прикрасити базиліком.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты.

Новогодние рецепты праздничных блюд. Блюда новогоднего праздничного стола.