Кролик "Аль Мамляка Аль Магріба"
- Кролик 620 г
- Лимон 1 шт.
- Картопля 300 г
- Морква 80 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Мигдаль (тертий) 2 ст.л.
- Шафран (нитки) 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Кінза (свіжа) 3 ст.л.
- Петрушка (свіжа) 3 ст.л.
- Олія рослинна (оливкова) 5 ст.л.
- Сіль
- Вода (окріп) 1 скл.
Очистити лимон від цедри і вичавити з нього сік. М'якоть нарізати на невеликі шматочки.
Очистити часник і розрізати кожну часточку навпіл.
Цибулю нарізати півкільцями.
У глибоку каструлю налити оливкову олію і додати часник з цибулею. Обсмажити близько хвилини і відразу ж додати кмин і нитки шафрану.
Додати м'якоть лимона. Перемішати і трохи зменшити вогонь, щоб цибуля не почала горіти.
Промити м'ясо кролика і додати у каструлю. Посолити й акуратно перемішати.
Додати в каструлю очищену морквину й цілі картоплини в мундирі. Якщо картопля велика, то можна розрізати на кілька частин. Додати 1 склянку окропу. Накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин.
Через 20 хвилин додати тертий мигдаль і нарубані крупно петрушку і кінзу. Тушкувати ще 10 хвилин.
Викласти на велику тарілку і подати до столу.
http://recepti.biz.uaкекси з сиром
рецепт торта из творога без выпечки жилейные
Кулинарные рецепты от Tramontina: оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.
www.recepti.biz.ua морепродукты салаты рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепт домашний майонез. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter