Крижана риба
- Риба (крижана) 1 кг
- Борошно пшеничне
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець білий (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
Рибку ретельно помити, відрізати плавники і голову.
Дістати нутрощі і промити.
Трохи посипати спеціями. Запанірувати у борошні, умочити в яйце і знову в борошно.
Викласти на добре розігріту змащену олією сковороду. Посипати крапелькою перцю.
Обсмажити до рум'яної скориночки з обох сторін.
Цибулю очистити, розрізати на 4 частини, викласти на сковороду і залити 0,5 скл. окропу, закрити кришкою і тушкувати хвилин 5-7.
Вкуснейшие рецепты тут: бите скло десерт рецепт.
Салат кучками с колбасойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua рецепты первого диетического стола
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепт Киевский торт. Киевский торт мороженного рецепт.
Рецепты очень вкусных салатов тут
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Салат венок рецепт с фотоРитуальные венки
Кулинарные сайты пошаговые http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter