Крильця у паніровці по-домашньому
- Крила курячі 1 кг
- Борошно пшеничне 5 скл.
- Сіль, перець, часник 30 г
- Білок яєчний 5 шт.
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні 1 упак.
Зробити паніровку: борошно з'єднати з приправами (часник, сіль, перець). У другу тарілку вилити білки, у третю - висипати панірувальні сухарі. Спочатку крильця помістити в борошно, потім у білки і у панірувальні сухарі. Скласти запаніровані крильця в окрему тарілку.
Для смаження вилити пляшку олії у каструлю із товстим дном і поставити на вогонь (180 градусів). Зачекати коли олія нагріється, потім за допомогою ложки з дірочками чи ополонника занурити крильця на 5-10 хвилин, утримуючи їх на ополоннику, не дотикаючись дна каструлі. Потім покласти на тарілку.
Поилки для домашней птицы - салати з курячим мясом. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Для Мультиварки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Пирог песочный с яблокамипирог песочный с яблоками
Как приготовить летний салат - кулинарные сайты.
http://recepti.biz.ua заправка для салата тысяча островов
Рецепты простых и вкусных салатов. Интересные и вкусные рецепты салатов.
Торт В Мультиварке Рецепты: новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter