Крильця в апельсинах
616
інгредієнти:
- Крила курячі 1 кг
- Спеції (для курки)
- Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
- Апельсин 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимонний
- Олія рослинна
1 кг курячих крилець замаринувати на ніч (спеції, перець мелений чорний, сік лимона, томатна паста чи кетчуп).
Форму для запікання змастити олією, укласти крильця і поставити у гарячу духовку. Коли м’ясо підрум’яниться, розрізати апельсин і вичавити сік на м’ясо. Поставити у духовку хвилин на 10. Потім ще один апельсин так само вичавити на м’ясо. Крильця будуть золотистого кольору.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты диетические.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты греческой кухни с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты приготовления блюд: кулинарные рецепты первые блюда.
Торт кукла рецепт с фото пошагово из кремаИзготовление тортов на заказ
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі