Крильця "у квітах"
616
інгредієнти:
- Крило куряче 500 г
- Спеції
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста
- Морква 1 шт.
- Зелень
- Часник 2 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Борошно 2 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Приготувати тісто, як для пельменів.
Морквину натерти на тертку (середню).
Часник вичавлений змішати із морквою (сіль, перець).
Тісто розкачати тонко.
Намазати тісто морквою.
Туго згорнути рулетом.
Рулет порізати на шматочки шириною 3-4 см.
Одну сторону кожного шматочка скріпити (низ трояндочки).
Обсмажити цибулю, додати томат і воду.
Крильця обсмажити і до них підлити цибулю із томатом.
Протушкувати хвилин 10.
Додати ще води і покласти "трояндочки" основою донизу.
Тушкувати все разом до готовності "трояндочок" (хвилин 15).
У кінці додати посічену зелень.
Подавати із будь-яким гарніром.
Салоны кухонной мебели: немецкая кухня рецепты с фото.
Настоящий суп харчо с фото: карп рецепты приготовления с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі