Крильця у гірчичному соусі
- Крило куряче 7 шт.
- Цукіні 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Вершки 50 мл
- Бульйон (сухий курячий) 1 ч.л.
- Загущувач (для соусу, Мондамін) 2 ст.л.
- Гірчиця 3 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Мед 1 ч.л.
Замаринувати крильця. Налити трохи оливкової олії, додати сіль, перець, чилі, паприку, кмин і орегано, можна трохи оцту. Залишити на годину. Обсмажити добре на сковороді із двох сторін. Викласти у посудину.
Потім обсмажити цибулю, нарізану кубиками.
Додати кабачки нарізані кубиком.
Додати болгарський перець, нарізаний кубиком.
Влити 250 мл води і 50 мл вершків. Дати закипіти і додати сухий бульйон. Також додати загусник і помішувати протягом однієї хвилини. Додати гірчицю, мед, сіль і перець. Помідори розрізати на 4 частини, видалити м'якоть, а решту нарізати кубиками. Додати у соус.
Соус вилити у форму для запікання, розкласти по верху крильця і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме.
Кулинарные рецепты первые блюда лук www.recepti.biz.ua
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты панакоты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter