Крильця і стегенця у цитрусовій карамелі
752
інгредієнти:
- Крила курячі 8 шт.
- Стегенце куряче 6 шт.
- Часник 5 зуб.
- Соус соєвий 8 ст.л.
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Мед 3 ст.л.
Крильця і стегенця вимити і обсушити. Часник очистити і подрібнити. У мисці змішати соєвий соус, часник, чорний перець. Натерти крильця та стегенця маринадом, перекласти у посудину, залити залишеним маринадом, поставити в холодильник на 4-6 годин.
Стегенця і крильця витягнути з маринаду, дати стекти, перекласти у форму для запікання, змащену олією і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Приготувати цитрусову карамель: апельсин і лимон вимити, обсушити, розрізати навпіл, вичавити сік. У сік додати мед, перемішати до розчинення меду, перелити у невелику неглибоку сковороду і випарити на сильному вогні 5-7 хвилин, доки карамель не загусне. Готові крильця та стегенця полити цитрусовою карамеллю.
Мультиварки для выпечки - печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт медовик трех дневный. Как печь торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі