Крилаті "Пончики"
1145
інгредієнти:
- Крила курячі 15 шт.
- Пиво світле 1 скл.
- Борошно 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
За допомогою ножа відокремити плечову частину крила від середньої. Знадобиться тільки плечова частина.
Гострим ножем відокремити м'ясо від меншого суглоба.
Потім ножем відокремити м'ясо від кісточки.
М'ясо вивернути "навиворіт".
Змішати рівну кількість пива і борошна.
Сіль і перець додати у кляр.
М'ясо вмочити у кляр.
У глибокій сковороді розігріти олію. Потім зменшити до мінімального вогонь. Опустити крильця в олію.
Смажити до рум'яної скоринки.
Перевертати під час смаження.
Вийняти за допомогою шумівки.
праздничные новогодние рецепты блюд
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты к новому году.
Рецепты приготовления блюд в микроволновкеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі