"Крилате" рагу
655
інгредієнти:
- Крило куряче 6 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Овочі (суміш заморожена) 400 г
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Бульйон 1 скл.
- Сіль
- Спеції
Курячі крильця помити, обтерти сумішшю солі і приправи для курки. Відставити убік. У цей час дрібно нашаткувати капусту.
Обсмажити крильця на сковороді, вийняти і відставити у сторону.
У цю ж сковороду долити олії й обсмажити капусту хвилин 5-10.
Потім додати овочеву суміш (не розморожуючи попередньо), посолити, поперчити і тушкувати.
Через 5 хвилин викласти обсмажені крильця і долити бульйон. Тушкувати 10-15 хвилин.
Первые кадры: первые блюда рецепт с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Кухонные и пищевые термометры: приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі