"Крилате" рагу

ДРУГІ СТРАВИ
605 "Крилате" рагу
Фото -
інгредієнти:
  • Крило куряче 6 шт.
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Овочі (суміш заморожена) 400 г
  • Олія рослинна 0.5 скл.
  • Бульйон 1 скл.
  • Сіль
  • Спеції

Курячі крильця помити, обтерти сумішшю солі і приправи для курки. Відставити убік. У цей час дрібно нашаткувати капусту.

Обсмажити крильця на сковороді, вийняти і відставити у сторону.

фото У цю ж сковороду долити олії й обсмажити капусту хвилин 5-10.

Потім додати овочеву суміш (не розморожуючи попередньо), посолити, поперчити і тушкувати.

Через 5 хвилин викласти обсмажені крильця і долити бульйон. Тушкувати 10-15 хвилин.

Первые кадры: первые блюда рецепт с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.

Кухонные и пищевые термометры: приготовление домашней мясной колбасы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter