Крила під соусом
- Крила курячі 0.5 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Помідор консервований 3 шт.
- Часник 5 шт.
- Томатна паста 1 ч.л.
- Бульйон курячий 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 30 г
- Вино червоне 100 мл
Обсмажити крила до рум'яної скоринки на сковорідці і вийняти в тарілку.
Очистити часник і розчавити його ножем, нарізати помідори на кубики, очистити яблуко і теж нарізати його на кубики.
У сковорідку, де смажилися крила, покласти часник і підсмажити його трохи, потім додати вино. Через хвилину покласти крила в сковорідку.
Додати томатну пасту, помідори, яблуко, спеції, бульйон і тушкувати це все хв 20-25.
Викласти крила на тарілку, у соус додати шматочок вершкового масла, перемішати до повного розчинення масла і полити крила.
Рецепты тортов без выпечки на день рожденияЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Пирог из тыквы и фундука. Тыквенный пирог из тыквы.
Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты С Фото на любой вкус - новые рецепты тортов с фото. Готовим со вкусом.
Майонез домашний рецептРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter