Крихітка - картопля
- Картопля
- Сир
- Зелень
- Вершкове масло
Картоплю ретельно промити під проточною водою, обсушити паперовим рушником .
. щільно загорнути у фольгу, так щоб не було отворів . і поставити в розігріту духовку, запікати до готовності (час залежить від величини картоплі). у мене пішло близько години.
У цей час натираємо на тертці сир, дрібно ріжемо зелень. Процес нарізки зелені не сфотографувала - забула.
Готову картопельку ще з запалі з жару, ріжемо навпіл .
Акуратно виймаємо серединку, намагаючись не пошкодити кожуру. Потовкти виделкою і перемішати з cиром, вершковим маслом і зеленню.
Начиняємо начинкою в відкладену нами кожуру. І ось наш гарнір готовий. А може і не гарнір, така картопля цілком підходить і як самостійне блюдо.
Смачного!.
Шоколадный пудингСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт Киевский торт здесь
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Холодные закуски- рецептыБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кондитерские формы: кокосовые кексы рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты салата с морепродуктамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Сайты кулинарных рефератов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter