Креветки, запечені в зелeном соусі
728
інгредієнти:
- Креветки (готові) 500 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Рукола (кріп)
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Перець червоний 0.25 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Вода (вино біле, бульйон) 0.33 скл.
Розігріти духовку до 260 градусів.
Креветки почистити, видалити зі спини вену.
У блендер покласти часник і оливкову олію, розмолоти часник в олії.
Нарізати дрібно всю зелень.
Додати в блендер зелень, перець, сіль і все розмолоти.
Викласти в креветки соус, розмішати.
Викласти в ємність для запікання, полити водою і поставити запікати. Спочатку запекти 4 хвилини, перемішати ще раз і далі ще близько 5 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі