Креветки, запечені в зелeном соусі
	
					839				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
			
		
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Креветки (готові) 500 г
 - Олія оливкова 3 ст.л.
 - Петрушка 1 пуч.
 - Цибуля зелена 1 пуч.
 - Рукола (кріп)
 - Сіль 0.5 ч.л.
 - Перець чорний 0.25 ч.л.
 - Перець червоний 0.25 ч.л.
 - Часник 6 зуб.
 - Вода (вино біле, бульйон) 0.33 скл.
 
 Розігріти духовку до 260 градусів.
Креветки почистити, видалити зі спини вену.
 У блендер покласти часник і оливкову олію, розмолоти часник в олії.
Нарізати дрібно всю зелень.
 Додати в блендер зелень, перець, сіль і все розмолоти.
 Викласти в креветки соус, розмішати.
 Викласти в ємність для запікання, полити водою і поставити запікати. Спочатку запекти 4 хвилини, перемішати ще раз і далі ще близько 5 хвилин.
![]()
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі