Креветки, запечені в зелeном соусі

ДРУГІ СТРАВИ
728 Креветки, запечені в зелeном соусі
Фото - Креветки, запечені в зелeном соусі
інгредієнти:
  • Креветки (готові) 500 г
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Рукола (кріп)
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний 0.25 ч.л.
  • Перець червоний 0.25 ч.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Вода (вино біле, бульйон) 0.33 скл.

Креветки, запеченниев зелeном соусі інгредієнти Розігріти духовку до 260 градусів.

Креветки почистити, видалити зі спини вену.

Креветки, запеченниев зелeном соусі У блендер покласти часник і оливкову олію, розмолоти часник в олії.

Нарізати дрібно всю зелень.

фото Креветки, запеченниев зелeном соусі Додати в блендер зелень, перець, сіль і все розмолоти.

Креветки, запеченниев зелeном соусі Креветки Викласти в креветки соус, розмішати.

Креветки, запеченниев зелeном соусі Масло оливки Викласти в ємність для запікання, полити водою і поставити запікати. Спочатку запекти 4 хвилини, перемішати ще раз і далі ще близько 5 хвилин.

Креветки, запеченниев зелeном соусі Петрушка