Креветки з ніжним соусом
652
інгредієнти:
- Креветки (очищені) 250 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Вершки
- Кріп
- Бринза 10 г
- Сир 50 г
- Сіль
- Перець чорний
Розігріти духовку до 200°С, креветки скласти у форму і приготувати соус.
На сковорідці розтопити вершкове масло, додати оливкову олію, дрібно нарізані зелену цибулю і болгарський перець. Обсмажити хвилини 3, потім додати очищені і дрібно нарізані помідори, тушкувати ще хвилин 5. Посолити, поперчити, залити вершками, тушкувати ще 4 хвилини.
Залити соусом креветки, зверху посипати кропом, бринзою, тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.
Дуже смачно зі свіжим білим хлібом.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Печенье конвертики с повидлом фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі