Креветки з квасолею та грибами під томатним соусом
696
інгредієнти:
- Креветки тигрові 300 г
- Квасоля стручкова 200 г
- Гриби 150 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Кріп
Креветки обсмажити на олії в панцирах. Через хвилин 5 додати стручкову заморожену квасолю. Щe через 5 хвилин - гриби з банки. Все перемішати, ще трохи протушкувати, посипати кропом.
Здесьсалати з оселедцем
Купить кондитерку - торт дитячий на день народження. Торт на день рождения.
Кульков евгений анатольевич тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі