Креветки з беконом та грибами
649
інгредієнти:
- Креветки (свіжозаморожені) 200 г
- Бекон
- Печериці (свіжі) 2 шт.
- Цибуля зелена 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кріп (свіжий) 2 шт.
- Петрушка 2 шт.
- Борошно
Креветки очистити від панцира. Нарізати дрібно часник. Поставити грітися на вогонь сковороду.
На сковороду налити трохи олії і нагріти у ній часник.
Відразу додати 2 скибочки бекону.
Обваляти креветки у борошні і відправити рум'янитися.
У підрум'янені креветки додати гриби скибочками.
Додати зелень через 1 хвилину після грибів.
Викласти на тарілку і прикрасити.
Подавати з устричним соусом і соусом чилі до рису.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі