Креветки у японському стилі
669
інгредієнти:
- Креветки (варено-морожені, вага очищених) 750 г
- Часник 4 зуб.
- Перець чилі (червоний і зелений) 1 шт.
- Імбир (корінь) 2 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Оцет рисовий 2 ст.л.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
Часник і імбир подрібнити, перець нарізати соломкою, обсмажити на олії 1-2 хвилини.
Додати очищені креветки, хвостики залишити неочищеними, потім зручніше їсти. Разом обсмажувати ще 2-3 хвилини.
Додати рисовий оцет, цукор, соєвий соус. Крохмаль розвести столовою ложкою води і влити в креветки. Перемішати, крохмаль повинен загустити соус.
Рецепты вкусных мясных салатов тут
Салат из печени рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Вкусные рецепты с фото - паска рецепти з фото.
ЦИК не дал Лимонову: лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі