Креветки у вершковому соусі
- Паста
- Креветки
- Вершки
- Спеції
- Часник
- Цибуля
- Сік лимонний
- Сіль, перець
- Помідор
- Вино біле сухе
Поставити каструлю з водою на вогонь грітися. Нарізати часник і дрібно цибулю, креветки збризнути лимонним соком і посолити.
На сковорідку покласти 50-70 грамів вершкового масла, трохи розігріти.
Додати часник з цибулею, смажити, доки цибуля не стане прозорою.
Покласти креветки, смажити 1-2 хвилини.
Додати порізані навпіл помідори, смажити ще 2-3 хвилини.
Налити 70-100 г сухого білого вина, дати випаруватися приблизно ще 2-3 хвилини, додати сіль і перець.
Додати вершки, приблизно 120-150 грамів.
Розмішувати час від часу, щоб вершки злегка згустилися.
Відварити паралельно пасту.
У кінці додати нарізану петрушку.
Додати пасту.
Перемішати пару раз, щоб паста увібрала у себе увесь смак соусу.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кофейный кекс рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter