Креветки у часниковому соусі
- Креветки 400 г
- Вино (біле сухе) 100 мл
- Помідор 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль, перець
- Лавровий лист 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
Помідори надрізати, обшпарити, зняти шкірку. Часник дрібно порізати, додати сіль і перець.
Очищені помідори порізати кубиками, у часник додати біле вино. З'єднати. Соус готовий.
Форму для запікання змастити олією, викласти креветки.
Залити томатно-винно-часниковим соусом. Додати лавровий лист.
Запікати в духовці при 200°C 15-20 хвилин.
Страва чудово поєднується з відвареними макаронами.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутКулинарные рецепты
Рецепт кекс столичный по гостуРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua шашлык из печени рецепт
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.
Кулинарные рецепты сайт хорошая. Кулинарные сайты пошаговые.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter