Креветки у часниково-вершковому соусі з фунчозою

ДРУГІ СТРАВИ
1053 Креветки у часниково-вершковому соусі з фунчозою
Фото - Креветки у часниково-вершковому соусі з фунчозою
інгредієнти:
  • Часник 12 зуб.
  • Олія оливкова
  • Креветки очищені 400 г
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Вершки (10%) 200 мл
  • Сир (тертий, пармезан) 50 г
  • Соус табаско
  • Базилік сушений 1 ч.л.
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Паста (Лінгуіне, спагеті або фунчоза)

Креветки в часниково-вершковому соусі з фунчозой інгредієнти Розігріти духовку на 180 градусів.

Викласти на шматочок фольги 10 зубчиків часнику у шкірці, збризнути олією, скрутити лійкою і поставити запікатися хвилин на 15-20. Видавити часник з лушпиння і розім'яти виделкою. Відставити.

Розігріти олію у сковороді, додати 2 зубчики рубаного часнику, обсмажити хвилину і викинути часник - отрималася часникова олія. Укинути туди креветки, швидко обсмажити - секунд 30 і відставити.

Зварити пасту у відповідності із вказівками на пачці. Фунчозу замочити хвилин на 5, потім зварити 4 хвилини і промити холодною водою.

Розтопити вершкове масло у великій сковороді, додати туди вершки, бульйон, сир, сіль, Табаско і чорний перець. Тушкувати 1 хвилину або доки сир не розплавиться, постійно помішуючи, додати базилік, вийняті з олії креветки і протушкувати 1 хвилину. Покласти у соус запечений часник, пасту, добре перемішати і відразу подавати.

Вкусные торты на день рождения рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

салати з мясом

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Танцы-повторялки для детей.

Хотите приготовить салат? Поможем: мимоза рецепт салата. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter