Креветки у часниково-вершковому соусі з фунчозою
- Часник 12 зуб.
- Олія оливкова
- Креветки очищені 400 г
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Вершки (10%) 200 мл
- Сир (тертий, пармезан) 50 г
- Соус табаско
- Базилік сушений 1 ч.л.
- Перець чорний
- Сіль
- Паста (Лінгуіне, спагеті або фунчоза)
Розігріти духовку на 180 градусів.
Викласти на шматочок фольги 10 зубчиків часнику у шкірці, збризнути олією, скрутити лійкою і поставити запікатися хвилин на 15-20. Видавити часник з лушпиння і розім'яти виделкою. Відставити.
Розігріти олію у сковороді, додати 2 зубчики рубаного часнику, обсмажити хвилину і викинути часник - отрималася часникова олія. Укинути туди креветки, швидко обсмажити - секунд 30 і відставити.
Зварити пасту у відповідності із вказівками на пачці. Фунчозу замочити хвилин на 5, потім зварити 4 хвилини і промити холодною водою.
Розтопити вершкове масло у великій сковороді, додати туди вершки, бульйон, сир, сіль, Табаско і чорний перець. Тушкувати 1 хвилину або доки сир не розплавиться, постійно помішуючи, додати базилік, вийняті з олії креветки і протушкувати 1 хвилину. Покласти у соус запечений часник, пасту, добре перемішати і відразу подавати.
Вкусные торты на день рождения рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Танцы-повторялки для детей.
Хотите приготовить салат? Поможем: мимоза рецепт салата. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter