Креветки, смажені у тісті

ДРУГІ СТРАВИ
681 Креветки, смажені у тісті
Фото - Креветки, смажені у тісті
інгредієнти:
  • Креветки 1 кг
  • Борошно пшеничне 75 г
  • Борошно кукурудзяне 25 г
  • Яйце 2 шт.
  • Кислота лимонна
  • Олія рослинна 100 мл
  • Зелень (петрушка) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Цукор 0.5 ч.л.

Креветки, смажені в тесті інгредієнти Креветки відварити у киплячій воді не більше 3 хвилин. Злити у дуршлак і дати охолонути.

Креветки, смажені в тесті Очистити креветок від панцира. Скласти у глибоку ємність, полити олією, додати лимонну кислоту, мелений перець, сіль, дрібно нарізану зелень і маринувати 15-20 хвилин у холодильнику.

фото Креветки, смажені в тесті Тісто. У холодне молоко (воду) додати сіль, трохи цукру, 1 ст. л. олії без запаху, яйця, всипати борошно і замісити рідке тісто. Білки яєць краще збити окремо і додати в останню чергу.

Креветки, смажені в тесті Креветки На виделку нанизати креветку, занурити у рідке тісто і помістити у розігріту олію.

Креветки, смажені в тесті Борошно пшеничне Вийняти креветку на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Креветки, смажені в тесті Борошно кукурудзяне На гарнір до смажених креветок подати картоплю або часточки лимона. Окремо можна подати соус для риби або морепродуктів.

Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд в микроволновке

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter