Креветки, смажені у тісті
- Креветки 1 кг
- Борошно пшеничне 75 г
- Борошно кукурудзяне 25 г
- Яйце 2 шт.
- Кислота лимонна
- Олія рослинна 100 мл
- Зелень (петрушка) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Цукор 0.5 ч.л.
Креветки відварити у киплячій воді не більше 3 хвилин. Злити у дуршлак і дати охолонути.
Очистити креветок від панцира. Скласти у глибоку ємність, полити олією, додати лимонну кислоту, мелений перець, сіль, дрібно нарізану зелень і маринувати 15-20 хвилин у холодильнику.
Тісто. У холодне молоко (воду) додати сіль, трохи цукру, 1 ст. л. олії без запаху, яйця, всипати борошно і замісити рідке тісто. Білки яєць краще збити окремо і додати в останню чергу.
На виделку нанизати креветку, занурити у рідке тісто і помістити у розігріту олію.
Вийняти креветку на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
На гарнір до смажених креветок подати картоплю або часточки лимона. Окремо можна подати соус для риби або морепродуктів.
Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд в микроволновке
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter