Креветки по-тайськи
- Креветки 750 г
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Імбир (корінь) 4 шт.
- Гриби (портобелло) 100 г
- Молоко кокосове 200 мл
- Цукор 1 ст.л.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Карі (паста) 1 ст.л.
Із креветок акуратно зняти панцирі і видалити голови. Ретельно промити під проточною водою і обсушити паперовими серветками.
Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Розігріти у каструлі олію, обсмажити цибулю і часник 3 хв.
Додати голови і панцирі креветок, обсмажувати, помішуючи, 4 хв.
Влити у каструлю 250 мл води, зменшити вогонь до середнього і тушкувати без кришки 30 хв.
Процідити отриманий відвар через дрібне сито.
Імбир очистити і натерти на тертці. Гриби вимити, обсушити, нарізати. Скласти імбир і гриби у сотейник, влити креветочний відвар. Додати кокосове молоко, перемішати і довести до кипіння.
Додати у каструлю пасту карі, розмішати і готувати на сильному вогні, доки об'єм соусу не зменшиться наполовину.
Додати креветки. Приправити цукром, сіллю і соком лимона. Готувати 4 хв.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепты блюд из рыбы. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварки для выпечки - пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепт приготовления торт медовик recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter