Креветки по-сичуаньськи
- Креветки (очищені) 500 г
- Вода 4 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Крохмаль кукурудзяний 2 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Перець червоний гіркий (мелений) 0.25 ч.л.
- Імбир (мелений) 0.25 ч.л.
- Олія кунжутна 1 ст.л.
- Цибуля зелена 4 ст.л.
- Часник 4 зуб.
У маленькій ємності змішати воду, кетчуп, соєвий соус, мед, перець і імбир.
Нагріти вок, налити кунжутну олію. Додати часник і цибулю, смажити 30 с. Додати креветки і обсмажити, помішуючи, ще півхвилини.
Викласти соус, розмішати так, щоб він покривав всю поверхню креветок, тушкувати до загустіння. Це займає близько хвилини. Поверхня креветок повинна бути глянцевою. Зняти з вогню.
Гарнірувати білим рисом.
Здесьсалати з шинкою
Рецепты блюд из рыбы для детей до годаСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Кулинарные рецепты
Соус из хренаПроизводство соусов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти торти з фото.
Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепты приготовления плова из узгенского риса.
Новогодние салаты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной: рецепт праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Фирменный магазин Redmond: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Сайты кулинарных рефератов. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter