Креветки по-боракайськи
- Креветки 0.4 кг
- Мед 2 ст.л.
- Авокадо 1 шт.
- Мандарина 3 шт.
- Банан 1 шт.
- Сіль
- Часник 5 зуб.
- Олія оливкова 6 ст.л.
Креветки викласти на сковороду і зачекати, доки вони відтануть, потім злити воду і знову залити чистою підсоленою водою, зачекати доки закиплять, злити, і так три рази. Далі злити воду, налити оливкову олію, покласти лавровий лист і посолити. Очистити мандарини, авокадо і банан.
Часточки мандарин покласти до креветок.
Авокадо нарізати півкільцями (кільцями) і залити медом.
Банан нарізати кружечками.
Викласти авокадо з медом на креветки.
Потім банан.
Потім покласти дрібно порубаний часник і смажити, помішуючи, щоб не пригорало.
Салаты с морепродуктов рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Здесьрецепти гарячих страв
Оригинальные Кремы - крем с манкой для торта.
Приготовление блюд в микроволновке рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter