Креветки під листковим тістом

ДРУГІ СТРАВИ
659 Креветки під листковим тістом
Фото - Креветки під листковим тістом
інгредієнти:
  • Креветки (великі очищені) 400 г
  • Цибуля порей 150 г
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка (свіжа) 1 ст.л.
  • Кріп (свіжий) 1 ст.л.
  • Сметана 180 мл
  • Бульйон овочевий 110 мл
  • Вино біле 50 мл
  • Лимонний сік 1 ч.л.
  • Гірчиця (діжонська) 1 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно 1 ч.л.
  • Тісто листкове 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» інгредієнти Нарізати кільцями білу частину порею і обсмажити на вершковому маслі разом із нарізаними часточками часнику.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Як тільки засмажка придбає золотистий колір, а порей почне «плавитися», посипати борошном і зменшити вогонь, щоб нічого не пригоріло. Продовжити смажити при постійному помішуванні одну хвилину.

фото Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Влити до цибулі і часнику бульйон і біле вино.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Креветки Збільшити вогонь, довести до кипіння, після чого знову зменшити вогонь і залишити кипіти протягом 10 хвилин.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Лук-порей Розморозити креветки і обсмажити на вершковому маслі.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Часник На сковороду до цибулі додати сметану, перемішати і випарити зайву рідину протягом 10 хвилин.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Петрушка Додати до готового соусу рубану зелень, гірчицю і лимонний сік. Ретельно перемішати і зняти з вогню.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Кріп У маленькі каструльки (горщики) викласти половину соусу.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Сметана Зверху покласти креветки.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Бульйон овочевий Закрити соусом, що залишився.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Вино біле Розкачати листкове тісто.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Лимонний сік Вирізати кружечки за розміром трохи більше в діаметрі, ніж каструльки.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Гірчиця Закрити ними кожен горщик. У тісті зробити зубочисткою кілька дірочок, щоб при готуванні вільно виходила пара.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Масло вершкове Змастити верх тіста збитим яйцем і поставити у розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 20 хвилин (слідкувати, щоб тісто не пригорало, при необхідності регулювати температуру).

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Борошно Подати до столу, прикрасивши гілочкою зелені.

Креветки під слоeним тестом «У трюмі» Тісто листкове

Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Легкие блюда из овощей. Легкие блюда рецепт.

Салат греческий рецепт фото. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.

Рецепт салата мимоза классический здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter