Креветки на грилі в апельсиновому соусі
- Креветки
- Персик (яблуко) 4 шт.
- Імбир
- Апельсин 1 шт.
- Цукор
- Оцет (бальзамічний або яблучний)
Персики нарізати на дрібні кубики.
Пару ложок цукру розігріти у сотейнику.
Зачекати, доки цукор розплавиться, перемішати.
Додати персики, натертий на дрібній тертці імбир і влити оцет.
Тушкувати на повільному вогні до м'якого стану продуктів, але не до каші. На виході отримається дуже насичений кисло-солодко-пряний смак.
Розібрати креветки.
Очистити апельсин.
Вирізати з нього часточки, а їх, у свою чергу, нарізати на кубики.
Із готових персиків оформити човни.
Креветки обсмажити на грилі по хвилині з кожної сторони, потім влити соус (апельсин і сік одного апельсина) і прогріти ще по хвилині.
Креветки відкласти, соус загустити.
Готові креветки укласти на човни, скропити апельсиновим соусом і викласти шматочки апельсину.
www.recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter