Креветки із цукіні у кисло-солодкому ананасовому соусі
- Креветки королівські (очищені)
- Креветки (звичайні, дрібні, очищені)
- Цукіні 1 шт.
- Соуси
Цукіні нарізати двічі уздовж, а потім упоперек на дрібні шматочки. Злегка обсмажити на сковороді.
Потім на сковорідку додати нерозморожені креветки. Закрити кришкою і трохи протушкувати у власному соку і соку від цукіні.
Посолити, поперчити, можна додати приправи для курячого бульйону замість солі. Додати соуси (лимонний, кисло-солодкий, часниковий).
Тушкувати з відкритою кришкою, доки вода не випарується і не залишиться тільки соус.
Рецепт приготовления первых блюд здесь
Готовим со вкусом: салати з серцем.
Салати з чорносливом з фотосалати з чорносливом
Приготовить куриные отбивные. Куриная отбивная котлета.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: торты без выпечки рецепты. Рецепты выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter