Креветки із соусом "Дор-блю"
- Креветки (тигрові, без голови) 20 шт.
- Сир (дорблю) 100 г
- Вершки (10%) 200 мл
- Олія оливкова
- Часник (великий) 2 зуб.
- Перець білий (мелений)
Креветки розморозити (якщо заморожені) в холодильнику поклавши їх у дуршлак і підставивши під нього ємність, для того щоб стікала вода.
Очистити від панцира, залишивши хвостики. Посипати білим перцем і перемішати.
На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити нарізаний часник і креветки, спочатку на сильному вогні, потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і довести до готовності.
Перекласти креветки на тарілку.
Влити вершки в сотейник і довести до кипіння.
Додати шматочки сиру, помішуючи уварити соус до повного розплавлення сиру.
Полити креветки частиною соусу і відразу подавати до столу.
Частину, що залишилася соусу перелити в підігрітий соусник і подати до страви.
Кулинарные рецепты на каждый день: первые блюда рецепты. Простые рецепты.
recepti.biz.ua прикольные картинки фк Спартак
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.
Как приготовить вкусный шашлык - карп рецепты приготовления с фото.
Рецепт салата подсолнухКулинарные рецепты
ТутРецепты и советы
recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter