Креветки із соусом "Дор-блю"
- Креветки (тигрові, без голови) 20 шт.
 - Сир (дорблю) 100 г
 - Вершки (10%) 200 мл
 - Олія оливкова
 - Часник (великий) 2 зуб.
 - Перець білий (мелений)
 
 Креветки розморозити (якщо заморожені) в холодильнику поклавши їх у дуршлак і підставивши під нього ємність, для того щоб стікала вода.
 Очистити від панцира, залишивши хвостики. Посипати білим перцем і перемішати.
 На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити нарізаний часник і креветки, спочатку на сильному вогні, потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і довести до готовності.
 Перекласти креветки на тарілку.
 Влити вершки в сотейник і довести до кипіння.
 Додати шматочки сиру, помішуючи уварити соус до повного розплавлення сиру.
 Полити креветки частиною соусу і відразу подавати до столу.
 Частину, що залишилася соусу перелити в підігрітий соусник і подати до страви.
Кулинарные рецепты на каждый день: первые блюда рецепты. Простые рецепты.
recepti.biz.ua прикольные картинки фк Спартак
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.
Как приготовить вкусный шашлык - карп рецепты приготовления с фото.
Рецепт салата подсолнухКулинарные рецепты
ТутРецепты и советы
recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter