Креветки "фламбе" у вершковому соусі
718
інгредієнти:
- Креветки (відварені) 12 шт.
- Перець червоний (солодкий) 1 шт.
- Перець чилі
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Петрушка 2 ст.л.
- Вершки (25-35%) 150 г
- Борошно кукурудзяне (рисове) 2 ч.л.
- Віскі (коньяк) 3 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Томатна паста 0.5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Рис (рисова вермішель)
На добре розігрітій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, часник, салатний перець, чилі (близько 5-7 хв).
Додати креветки, перемішати і смажити ще 3-5 хв, посолити, поперчити.
Полити креветки віскі або коньяком, запалити сірниками.
Після того, як вогонь погасне, додати томат, перемішати, додати вершки, перекип'ятити і за бажанням, запустити соус за допомогою кукурудзяного борошна, розведеного невеликою кількістю води.
Додати зелень, перемішати.
Гарнір із рисової вермішелі.
recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі