Креветки "фламбе" у вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
665 Креветки "фламбе" у вершковому соусі
Фото - Креветки
інгредієнти:
  • Креветки (відварені) 12 шт.
  • Перець червоний (солодкий) 1 шт.
  • Перець чилі
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка 2 ст.л.
  • Вершки (25-35%) 150 г
  • Борошно кукурудзяне (рисове) 2 ч.л.
  • Віскі (коньяк) 3 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Томатна паста 0.5 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Рис (рисова вермішель)

Креветки

Креветки На добре розігрітій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, часник, салатний перець, чилі (близько 5-7 хв).

фото Креветки Додати креветки, перемішати і смажити ще 3-5 хв, посолити, поперчити.

Креветки

 

Креветки Полити креветки віскі або коньяком, запалити сірниками.

 

Креветки Після того, як вогонь погасне, додати томат, перемішати, додати вершки, перекип'ятити і за бажанням, запустити соус за допомогою кукурудзяного борошна, розведеного невеликою кількістю води.

Додати зелень, перемішати.

Креветки Креветки

Гарнір із рисової вермішелі.

Креветки

recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

рецепт приготовления салата на английском языке

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter