Креветки Альфредо з тальятелле
791
інгредієнти:
- Креветки (готові) 200 г
- Тальятелле (фетучіні, фарфалле готові) 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Пармезан (тертий) 80 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Молоко 200 г
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст.л.
- Сіль із приправами
- Перець білий
- Базилік сушений 0.5 ч.л.
- Зелень
Креветки очистити від панцира.
Зварити тальятелле за інструкцією на упаковці.
У чашці змішати крохмаль із молоком і відставити убік.
Розігріти у сковороді вершкове масло, додати оливкову олію. Кинути дрібно нарізані цибулю і часник і обсмажувати до м'якості.
У сковороду кинути креветки. Розмішати.
Слідом вилити збите молоко з крохмалем і постійно помішуючи, тушкувати до загустіння соусу. Це близько 2 хвилин. Додати сіль, сухий базилік і перець.
Покласти тальятелле в соус з креветками, посипати пармезаном і петрушкою.
Рецепты салатов на любой вкус: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Мультиварка Philips - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі