Креветки
- Креветки 300 г
- Цвітна капуста 2 шт.
- Броколі 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Соус чилі 1 ч.л.
- Петрушка 2 пуч.
- Майонез пісний 3 ст.л.
- Оливки (без кісточок) 5 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Лимонний сік
Креветки розморозити у теплій воді, очистити, збризнути лимоном.
Броколі і цвітну капусту покласти в киплячу підсолену воду і варити на невеликому вогні 10 хвилин.
Нарізати 3 зубчики часнику.
Обсмажити в олії креветки із часником.
Додати соус чилі і петрушку. Обсмажувати ще 1 хвилину.
У горщики покласти по одному суцвіттю цвітної капусти та по 2 суцвіття броколі. У центрі кожної капусти зробити заглиблення - "гніздечко", в нього покласти креветки з часником.
У мисці змішати пісний майонез, порізані оливки, видавлений часник.
Полити цим соусом "гніздечка", поставити в духовку під гриль на 10 хвилин.
Можна посипати тертим сиром.
Здесьпеченя в горщиках
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт кофе гляссеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter