Креветки
- Креветки 500 г
- Соус чилі (кисло-солодкий) 100 г
- Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Цибуля порей 1 шт.
- Зелень (петрушка, розмарин, кмин)
- Помідор черрі 15 шт.
- Лимон 1 шт.
- Паста (спагеті)
Креветки довести до прийнятного в їжу стану, якщо потрібно розморозити, помити, почистити і обсушити на паперовому рушнику.
Нарізати перець і помідори.
Покласти креветки у миску, натерти пару зубчиків часнику, сік половинки лимона і цедру, велику сіль, половину з нарізаного перцю і помідорів.
Додати трохи кмину і розмарину, налити приблизно 100 грам соусу чилі, перемішати і замаринувати на 25-30 хвилин.
На вогонь поставити каструлю з водою і дати закипіти.
На сковорідку налити трохи оливкової олії, в холодну олію покласти часник, цибулю і залишений нарізаний перець.
Коли цибуля з перцями розм'якшиться, додати на сковорідку креветки, і нарізані навпіл залишені помідори.
Воду у каструлі посолити, додати шматочок лимона і покласти пасту. Варити трохи менше п'яти хвилин.
Довести до готовності соус (креветки готуються швидко).
Пасту відцідити і додати до соусу.
Перемішати.
На тарілку викласти пасту із соусом, трохи зелені, помідорів.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: приготовление пасты в мультиварке.
Низкокалорийный торт без выпечки www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - карп рецепты приготовления с фото.
Профессиональные кулинарные сайты. Самые лудшие кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter