Креветки
564
інгредієнти:
- Креветки 100 г
- Капуста цвітна 200 г
- Броколі 150 г
- Картопля 3 шт.
- Майонез 100 г
- Кріп
Очищену картоплю нарізати кружечками і варити разом з броколі і цвітною капустою до готовності. Креветки зварити окремо, коли вони будуть готові, остудити, очистити і викласти у сковороду без олії, туди ж варені картоплю, броколі, цвітну капусту. Майонез змішати з кропом і залити ним вміст сковороди. Тушкувати у сковороді 10 хвилин, безперервно помішуючи.
Вкусная Польская выпечка рецепты. Польская выпечка дрожжевая рецепты.
Салаты рецепты цезарь с Курицей. Теплый салат из копченой Курицы с маринованными опятами.
Рецепт салата мимоза с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі