Краснопірка фарширована
- Риба (краснопірка) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сало 200 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Майонез
- Спеції
Очистити рибу від луски, помити. Для зручності обробки голову відразу не відрізати, а зробити круговий надріз навколо "шиї" риби. Зняти шкіру з риби. Відрізати плавники. Почистити рибу від нутрощів, відрізати голову, хвіст, відокремити філе риби від кісток.
Перекрутити на м'ясорубці рибне філе, сало, цибулю.
Додати у фарш сирі яйця, сіль, спеції.
Далі у "панчоху" напхати фарш. Рівномірно проштовхувати фарш по всій шкірі, щоб він повністю заповнив "панчоху", створивши форму риби.
У форму для запікання скласти рибу, рясно змастити майонезом.
Поставити на 1 годину в духовку при 220 градусах.
Мультиварка Philips - легкие блюда.
Рецепты салатов с фото. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.
Рецепт торта медовикаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter