Краснопірка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
904 Краснопірка фарширована
Фото - Краснопірка фарширована
інгредієнти:
  • Риба (краснопірка) 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сало 200 г
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Майонез
  • Спеції

Краснопeрка фарширована інгредієнти Очистити рибу від луски, помити. Для зручності обробки голову відразу не відрізати, а зробити круговий надріз навколо "шиї" риби. Зняти шкіру з риби. Відрізати плавники. Почистити рибу від нутрощів, відрізати голову, хвіст, відокремити філе риби від кісток.

Краснопeрка фарширована Перекрутити на м'ясорубці рибне філе, сало, цибулю.

фото Краснопeрка фарширована Додати у фарш сирі яйця, сіль, спеції.

Краснопeрка фарширована Риба Далі у "панчоху" напхати фарш. Рівномірно проштовхувати фарш по всій шкірі, щоб він повністю заповнив "панчоху", створивши форму риби.

Краснопeрка фарширована Цибуля ріпчаста У форму для запікання скласти рибу, рясно змастити майонезом.

Краснопeрка фарширована Сало Поставити на 1 годину в духовку при 220 градусах.

мясные салаты

Мультиварка Philips - легкие блюда.

Рецепты салатов с фото. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.

Рецепт торта медовикаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter