Крабовий «Severen» із фореллю і шафрановим соусом
- Спагеті
- М'ясо крабове
- Печериці
- Цибуля шалот
- Сир
- Вершки
- Яйце куряче
- Баклажан
- Форель
- Шпинат
- Часник
- Спеції
- Сіль
- Вино біле
- Олія рослинна
Спагеті відварити до напівготовності, загорнути по формі. Заморозити. Крабове м'ясо, печериці, цибулю шалот нарізати, обсмажити на олії. Додати вершки, сир - остудити. Додати жовток і збитий білок. Заповнити цією сумішшю формочку із замороженим спагеті, не до кінця. Прокласти шаром спасерованого шпинату. Заморозити. Із залишків форелі зробити мус із білком, вершками і завареним шафраном. Заповнити ним до кінця форму. На філе форелі викласти спасерований шпинат, слайс злегка обсмаженого і натeртого часником баклажана, шар спасерованого шпинату. Загорнути у форму, змащену олією. Готувати на пару білого вина. Заморожений крабовий «Severen» довести до готовності на пару. Із риби зробити бульйон. Цибулю, печериці обсмажити. Додати вино, бульйон, вершки. Випарити. Процідити. Додати заварений шафран. Прикрасити чіпсами із курасамі, шкірки баклажана, спагеті.
Рецепты американской кухни с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов из языка. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салаты из вареного сердца.
http://recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter