Крабові биточки
740
інгредієнти:
- Крабове м´ясо 200 г
- Рис (варений) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Масло вершкове 70 г
- Крупа манна 3 ст.л.
- Олія рослинна 100 г
- Сіль
- Перець чорний
Цибулю і крабове м'ясо подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
Додати відварений у підсоленій воді рис, яйце, видавлений часник, вершкове масло, посолити, поперчити і збити в блендері або подрібнювачі.
Викласти суміш у тарілку.
Сформувати биточки, обкачати їх у манці і обсмажити на розпеченій пательні в рослинній олії.
Поможем выйти замуж в Германию: капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.
Домашняя выпечка простые рецепты http://recepti.biz.ua
История происхождения майонеза здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі